NEEM CONTACT OP VIA LINKEDIN

 

Media4Oncology is het enige communicatiebureau met een journalistiek neutrale website, gespecialiseerd in de oncologie. Wij werken nauw samen met mensen uit de oncologie en de journalistiek. Oncology.nl en Media4Oncology worden aangedreven door een voormalig analist pathologie en journalist. 

 

Een journalistiek team die ogen en oren open houdt 'in het veld' geeft meerwaarde aan de oncologie. Wij willen dokters en alle andere zorgprofessionals zo goed mogelijk informeren over ontwikkelingen uit andermans specialisme en over actualiteiten die direkt of indirekt verband houden met het vak. Wij doen dit voor mensen met kanker, want die hebben er profijt van als het oncologische team perfect op de hoogte is van alle ontwikkelingen. 

 

Media4Oncology onderhoudt de journalistieke redactie van Oncology.nl. Door onze passie én focus bouwen wij steeds meer expertise en netwerken op. Oncology.nl werkt met een redactiestatuut, opgesteld door een jurist. 

 

Tekst-en communicatiebureau Media4Oncology biedt bedrijven en organisaties journalistieke en redactionele diensten 

 

De oprichter Kelly Nijhof heeft een groot netwerk in de oncologie en vijftien jaar ervaring in de pathologie als analist. Zij heeft zich vanuit het vak toegelegd op media en oncologie om mensen te verbinden en te inspireren. Interviews en bloggen over verbanden tussen actualiteiten in de oncologie zijn haar grote passie en specialiteit. 
 

 

De oprichter

 

 

 

Kelly Nijhof

 

Journalist met specialisatie oncologie

Blogger op Oncology.nl

 

VOLG ONCOLOGY.NL OP TWITTER

 

VOLG KELLY OP TWITTER

 

NEEM CONTACT OP VIA LINKEDIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Door een overaanbod van media is het moeiljk overzicht te houden wat allemaal gaande is in de oncologie. Nieuws wat niet gemist mag worden, omdat het laat zien waar de oncologie zich naartoe beweegt. Door samenwerking met verschillende journalisten die goed thuis zijn in de medische journalistiek hebben Oncology.nl en Media4Oncology een specifieke expertise voor de oncologie."

 

Oncology.nl  is een journalistiek onafhankelijk nieuwsmedium voor professionals en geinteresseerden in de oncologie